Ugrás a tartalomra

Miskolci mozivásznon Bagossy-ék

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. december 06. szerda 16:01
A fennállásának tizedik évfordulóját ünneplő, nagy sikerű Bagossy Brothers Company dokumentumfilmmel eleveníti fel az elmúlt évtized eseményeit.

Az alkotás december 9-én 14:00 órától és december 10-én 11:30 órától tekinthető meg a Miskolci Művészetek Háza Uránia Art mozitermében - adta hírül a CINE-MIS Nonprofit Kft.

Mint azt a közlemény kiemeli: a Bagossy Brothers Company – 10 éve úton című egész estés alkotás az erdélyi kezdetektől egészen a budapesti jubileumi nagykoncertjéig követi nyomon a pop, rock és folk stílust egyedi módon ötvöző banda útját.

A sok-sok zenével, látványos koncertfelvételekkel, valamint a zenekar tagjait és hátterét is részletesen bemutató interjúkkal gazdagított film nemcsak a zenekar széles rajongótáborának szól, hanem azoknak is, akik még csak most ismerkednek a gyergyói ötösfogat zenei világával. Sosem látott felvételekkel és izgalmas kulisszatitkokkal is találkozhatnak a nézők.

Az előadásokra jegyek foglalhatók a www.cinemis.hu honlapon vagy elővételben vásárolhatók a mozi jegypénztárában, nyitvatartási időben (minden nap 15:30-20:30 között a Rákóczi utca 5. szám alatt).

Zenei sikertörténetek a mozivásznon: 
Bagossy Brothers Company - 10 éve úton
2023. december 9. 14:00
2023. december 10. 11:30

Helyár: 1800 Ft

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!