Ugrás a tartalomra

SUNgineer - megbízhatóság, rugalmasság, profizmus

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. február 27. kedd 10:41
Cégünk, a SUNgineer Kft. immár több mint 5 éve jelentős szereplője a naperőműépítés hazai és nemzetközi piacának. Néhány tapasztalt szakember együttműködéseként indultunk, mára munkavállalóink száma a százat közelíti. (Támogaott tartalom.)

Lakossági napelem-telepítéssel nem foglalkozunk, kizárólag parkok építését végezzük: a terület felmérésével, modellezésével kezdünk, a munka gerincét alkotó cölöpözéssel, majd szerkezet- és modulszereléssel folytatjuk, végül pedig az ellenőrzéssel, igény esetén a modulok szkennelésével és takarítással zárjuk. Tapasztalt munkatársainkon túl megbízhatóságunkat, rugalmasságunkat jelentős eszköz- és gépparkunk biztosítja: egész Európában kiemelkedő, hogy munkánkat 9 darab GPS-vezérelt, automata cölöpöző gép segíti, saját talajcsavar-telepítő gépekkel, különböző rakodógépekkel, földmérő eszközökkel is rendelkezünk.

Projektjeink rendkívül sokszínűek: különböző gyártók különböző típusú fix- és tracker rendszereit telepítjük szerte a világon. Általában párhuzamosan dolgozunk Magyarországon, Németországban, Franciaországban. Csapataink sikerrel vettek már részt projektekben például Chilében, Zambiában, Beninben és Réunionban; a helyi munkaerő bevonása, az esetleges extrém földrajzi- és szélsőséges időjárási viszonyok sem jelentenek problémát.

Filozófiánk, hogy az elvállalt projekteket nem csak a lehető legmagasabb színvonalon, de az előírt határidőben, a költségek optimalizálásával vigyük véghez. Ehhez igyekszünk igazítani munkavállalóink létszámát és a gépparkunk összetételét is. Célunk továbbra is az, hogy a SUNgineer név Európa-, sőt világszerte egyet jelentsen a megbízhatósággal, profizmussal, miközben stabil munkahelyeket biztosítunk és hozzájárulunk környezetünk védelméhez. 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!