Ugrás a tartalomra

HFL - hamarosan rajtol a szezon, itthon kezd a Borsod Bobcats

Kujan István
Utoljára módosítva
2023. március 20. hétfő 12:15
A kilenc nevezett csapat hat mérkőzést játszik a Hungarian Football League (HFL) alapszakaszában, a Borsod Bobcats április 1-jén, szombaton az FD Rangerst fogadja.

Az alapszakasz küzdelmeit követően június 17-én és 18-án rendezik meg a Wild Card kört, ahol a harmadik helyezett a hatodik, a negyedik helyezett pedig az ötödiket fogadja.

Az elődöntőben - amiket a tervek szerint június 24-én és 25-én rendeznek meg - az alapszakasz győztese fogadja a leggyengébb alapszakaszi eredményű Wild Card győztes csapatot, az alapszakasz második helyezettje fogadja a másik Wild Card győztes csapatot.

A két elődöntő győztese játssza a Hungarian Bowl-t július 8-án.

A teljes menetrend ITT tekinthető meg.

A miskolciak mérkőzései az alapszakaszban:

április 1.
Borsod Bobcats - FD Rangers

április 16.
Budapest Titans - Borsod Bobcats

április 30.
Borsod Bobcats - Budapest Wolves

május 7.
Újpest Bulldogs - Borsod Bobcats

május 21.
Borsod Bobcats - Tatabánya Mustangs

június 4.
Football Armoury Cowbells - Borsod Bobcats

Amint arról lapunk korábban beszámolt, ismét egy közös célért küzd a Miskolc Steelers és a Miskolc Renegades, ezúttal az összevont és kibővített élvonalbeli bajnokságban. A csapatnál óvatosan nyilatkoztak a célokról: minimálisan szeretnék letenni a névjegyüket az új HFL-ben, illetve megőrizni azt a presztízst, amit az évek során a miskolci amerikaifutball-csapatok felépítettek. Ezen felül azonban a rájátszás, sőt akár a döntőbe jutást sem tartják elképzelhetetlennek.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!