Ugrás a tartalomra

Megkapták a bizonyítványt az Andrássy diákjai 

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. június 12. szerda 17:28
Oklevél- és bizonyítványátadó ünnepséget rendeztek szerda délután a nappali tagozaton végzett diákoknak a Miskolci Szakképzési Centrum Andrássy Gyula Gépipari Technikumban.
Fotók: Juhász Ákos

Technikusi Oklevelet 84, Szakmai Bizonyítványt 15 fő vett át csütörtökön az Andrássy Gyula Gépipari Technikum dísztermében. 

Köszöntőjében Ruszkai István Attila, az iskola igazgatója így fogalmazott: Az iskola falai között eltöltött idő nem csupán a tanulásról szólt, hanem a közösségekről, a barátságokról, és az élettapasztalatokról is. Az itt szerzett tudás alapot jelent Nektek ahhoz, hogy sikeresen boldoguljatok, és továbbra is fejlődjetek mind szakmai mind pedig személyes téren. Az igazgató beszédében kiemelte az intézmény duális partnereit, akik aktívan vettek részt a képzésben, hiszen az ő hozzájárulásukkal valós munkakörnyezetben gyakorlati tapasztalatokat szerezhettek a diákok. Az igazgató rámutatott, hogy az iskola és a partnerek közötti együttműködés lehetővé tette, hogy az intézményben megszerzett tantermi tudás kiegészüljön a munka világában szerzett ismeretekkel még felkészültebbé téve a diákokat a szakmai kihívásokra. Az igazgató szerint a technikus oklevél nem csupán egy papír, hanem egy olyan elismerés is, amely azt bizonyítja, hogy annak tulajdonosa készen áll a jövő kihívásaira. Beszédének befejezéseképpen az igazgató azt mondta a diákoknak, hogy legyenek bátrak, használják ki a megszerzett tudást és ne féljenek az új dolgok megtanulásától.

Ruszkai István Attila igazgató beszédét követően átadták a végzősöknek az okleveleket és a bizonyítványokat, majd a duális partnerek jutalomban részesítették a szakmai vizsgán, illetve a képzésben kiemelkedő teljesítményt nyújtó diákokat. 

A Bosch Miskolci Gyár jutalmát Kozma Tamás András, Lakatos István Dániel és Medve Gábor Zoltán érdemelte ki. A MOL Petrolkémia Zrt. Balogh Csabát, Bodnár Bencét, Pócs Leventét és Török Zalánt részesítette jutalomban. A BorsodChem Zrt. jutalmát Mikó Gergő Ferenc vehette át. A Kovács Kft. Benőcs Eriket, Galambos Józsefet és Pásztor István Róbertet jutalmazta.  A Kiss Kft.-től Boros Tamás kapott jutalmat.

Juhász Ákos képgalériája

A Miskolci Szakképzési Centrum és Andrássy Gyula Technikum Alapítványa a kiemelkedő tanulmányi és versenyeredményeikért, illetve iskolai közösségi munkájukért jutalomban részesítette Eperjesi Róbertet, Horváth Rolandot, Molnár Adriánt, Schveitzer Istvánt, Szabó Gergőt, Szathmári László Jánost, Tirpák Szabolcsot és Váradi Géza Milánt, Juhász Bálint Józsefet, Kukó Marcellt, Szalkai Mátét, Szebenyi Dániel Bertalant, Takács Zsoltot, Ambrus Martin Pétert, Barczi Milánt, Harmati Adriánt, Ambrus Ádám Zoltánt, Birta Árpádot, Kerekes Ádámot, Vollopich Marcellt. 

Az ünnepség végén a duális partnerek pár mondatban bemutatták tevékenységeiket, majd rögtönzött állásbörzén karrierlehetőségekkel várták a végzett szakembereket.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!