Ugrás a tartalomra

MINAP-INDÍTÓ (2023.01.26.) - IDŐJÁRÁS, LEVEGŐMINŐSÉG, ÚTINFORM, HOROSZKÓP

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. január 26. csütörtök 08:37
Felhős idő lesz, akár hószitálás is várhat ránk ezen a füstködtől borús csütörtökön.

Időjárás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzése szerint csütörtökön többnyire erősen felhős vagy borult, párás idő valószínű, ködfoltokkal. Napközben legfeljebb kisebb szakadozások fordulhatnak elő. Helyenként gyenge intenzitású vegyes csapadék (hószállingózás, havas eső, eső, szitálás) előfordulhat. Az általában keleties irányú szél mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 5 fok között valószínű. Késő estére +2 és -3 fok közé hűl le a levegő.

Levegőminőség

pmmonitoring.hu arra figyelmeztet, hogy Miskolc több részén is romlott a levegőminőség.A legrosszabb eredményeket az Avasalján, a Lórántffy utcai mérőponton, a Diósgyőri Gimnáziumnál, Újdiósgyőrben, az Újgyőri piacon és a Vasgyárban rögzítették. A fent említett helyeken nem javasolt hosszú időn keresztül a szabadban tartózkodni. Azonban az erre élők ne feledkezzenek meg a rendszeres, gyors szellőztetésről ilyenkor sem.

Útinform

A Városgazda közlekedési információi érkeznek.

Útlezárás:
A Petőfi és a Rácz György utcák találkozásánál lévő forgalmi csomópontot érintő változások továbbra is érvényben vannak. A Petőfi utcában közlekedésre biztosított forgalmi sáv iránya megfordul, a belváros felől Diósgyőr irányába közlekedők a Dayka-hídon keresztül érhetik el a Hunyadi utcát. A Diósgyőrből a belváros felé közlekedők terelése a Nagyváthy utcánál megkezdődik a Szent István és a Meggyesalja utcák irányába, tehát kerülni kell.
Fontos változás még, hogy a Geró és a Petőfi utcába behajtók a Malomszög utca, Teleki Blanka, Reményi Ede, és Dayka utcák felé tudnak kerülni.

A változással a buszközlekedés visszaáll az eredeti állapotra.
Balesetről nincs információnk.

A jelzőlámpák a Petőfi utca 1-3. szám előtt, a Kálvin J. utca - Erzsébet tér nagy parkolónál illetve a Meggyesalja u. – Rácz Gy. utca kereszteződésében sárgán villognak.
Az Árpád úton a II. János Pál Pápa térnél nem működnek a fényjelző berendezések.
Félpályás terelésre lehet számítani:
Árpád u. 10.
Baráthegyalja u. 142. és 146.
Balassi B. u. 14.
Bellervölgy u. 12.
Benedek E. u.1.
Csabavezér u. 77.
Csehov u. 2-4.
Csokonai u. 48.
Előhegy u. 18. és 22.
Ernye bán u. 25.
Görömbölyi u. 48.
Gyár u. 59.
Igazság u. 14.
Irinyi J. u. 21.
Középszer u. 50.
Mikes Kelemen u. 4.
Nyár u. 18.
Negyvennyolcas u. 3-5.
Pillangó u. 12.
Rácz György u. 6.
Rigó u. 4.
Soltész N. K. u. 28.
Tass u. 19.
Tisza u. - Balaton u. kereszteződés
Tokaji F. u. – körforgalom
Tóth P. u. 26.
Tópart u. 18.
Ungvári u. 10.
Üteg u. - Baross u. kereszteződés
Vasöntő u. 5.

Horoszkóp

Kos
Nagy célokat tűztél ki magad elé, de kicsit meg is ijesztenek a saját lehetőségeid. Ne aggódj túl sokat, mert ezzel csak elbizonytalanítod saját magadat.

Bika
A horoszkópod szerint te pontosan tudod, hogy ki az, akire a bajban is számíthatsz, és ki az, akit jobb, ha távol tartasz magadtól. Ne felejtsd ezt el akkor sem, ha valaki szép dolgokat ígér, de a dolog túl jónak hangzik, hogy igaz legyen.

Ikrek
Úgy érzed, a gondolataid mindig ugyanoda térnek vissza, és bárhogy próbálod is elterelni őket, nem sikerül nyugalmat találnod. Lehet, hogy itt az ideje, hogy meghallgasd, mit is üzen a belső hangod.

Rák
Szeretnéd megtartani egy ígéretedet, de félsz attól, hogy elbuksz, vagy kiderül, hogy nem állsz még készen a feladatra. Amíg nem próbáltad, nem is tudhatod, ezért a próba lehet előtted az egyetlen út.

Oroszlán
Két tűz között őrlődsz, szeretnél tovább lépni, és vágysz is a szabadság felé, de közben van olyan, amit nem szívesen hagynál hátra. A horoszkópod szerint meg kell hoznod a döntésedet végül, és csakis te hozhatod azt meg.

Szűz
Remélted, hogy valaki segíteni fog neked, hogy elrendezzetek egy kényes helyzetet, de most úgy tűnik, magadra maradtál a feladattal. Ha nem aggódsz túl sokat, csak belecsapsz a teendőkbe, akkor nem lesz gond se.

Mérleg
Olyan teljesítményt nyújtasz, amire csak nagyon kevesen képesek, de téged motivál az, hogy nincs benned félelem. Megbízol önmagadban, és hiszen abban, hogy képes vagy elérni a céljaidat.

Skorpió
Egy kisebb kudarc most kifejezetten rosszul érint, mert úgy érzed, még távolabbra kerültek tőle a céljaid. A horoszkóp azt mondja, amúgy is sebezhető állapotban vagy most, de ne hagyd, hogy  csalódás érzése leterítsen.

Nyilas
Foglalkozz azzal, ami igazi szenvedély a számodra, és amivel tényleg szívesen törődsz. Ha valamibe beleadod a szívedet, akkor az a dolog most meg fogja hálálni önmagát, és visszakapod a befejtetett energiát.

Bak
Tudod, hogyan kell a legkisebb lehetőségből is a legtöbbet kihozni, és ez hatalmas előnyt jelent a számodra azokkal szemben, akik csak a kifogásokat keresik. Jócskán megelőzhetsz mindenkit.

Vízöntő
Készen állsz arra, hogy a segítségére siess annak, aki kéri, de ha jut most egy kis időd magadra, az sem fog ártani, mert szükséged van a pihenésre, és a feltöltődésre. Rád is rád fér a segítség.

Halak
Minél jobban siettetsz valamit, annál nagyobb az esélye, hogy nem jól alakul a dolog. Fogadd el, hogy jó munkához idő kell, és ha az eredmény igazán fontos, akkor most türelemmel kell lenned egy kicsit.

Forrás: bien.hu

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!