Ugrás a tartalomra

MINAP-INDÍTÓ (2023.01.30.) - IDŐJÁRÁS, LEVEGŐMINŐSÉG, ÚTINFORM, HOROSZKÓP

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. január 30. hétfő 08:38
Felemás idő várható felhőtakaró alól néhol kikandikáló napsütéssel.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzése szerint hétfőn legalább néhány órára kisüt a nap, azonban délelőtt északnyugat felől növekszik a fátyolfelhőzet, később meg is vastagszik a felhőtakaró, amely este, késő este újra csökkenésnek indul. Délutántól elszórtan fordulhat elő gyenge vegyes csapadék, nyugaton és délen az esőnek, míg északkelet felé haladva a havas esőnek, hónak van nagyobb esélye. Szintén délutántól a délnyugati szél egyre nagyobb területen nyugatira, északnyugatira fordul, és megerősödik, helyenként viharos lökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet döntően 0 és +6 fok között valószínű. Késő estére -1 és +4 fok közé csökken csak a hőmérséklet.

Levegőminőség 

Városszerte ingadozó a levegő minősége - derül ki a pmmonitoring.hu méréseiből. Az Újgyőri piacnál erősen szennyezett a levegő. Az itt élők fontolják meg az intenzív szabadtéri tevékenység csökkentését, ha légúti tüneteket tapasztalnak.

Útinform

A Városgazda közlekedési információi a reggeli órákban:

Útlezárás:
A Petőfi és a Rácz György utcák találkozásánál lévő forgalmi csomópontot érintő változások továbbra is érvényben vannak. A Petőfi utcában közlekedésre biztosított forgalmi sáv iránya megfordul, a belváros felől Diósgyőr irányába közlekedők a Dayka-hídon keresztül érhetik el a Hunyadi utcát. A Diósgyőrből a belváros felé közlekedők terelése a Nagyváthy utcánál megkezdődik a Szent István és a Meggyesalja utcák irányába, kerülni kell.
Fontos változás még, hogy a Geró és a Petőfi utcába behajtók a Malomszög utca, Teleki Blanka, Reményi Ede, és Dayka utcák felé tudnak kerülni.
A változással a buszközlekedés visszaáll az eredeti állapotra.
Balesetről nincs információnk!

 A jelzőlámpák a Petőfi utca 1-3. szám előtt, a Kálvin J. utca - Erzsébet tér nagy parkolónál illetve a Meggyesalja u. – Rácz Gy. utca kereszteződésében sárgán villognak.

Félpályás terelésre lehet számítani:
Árpád u. 10.
Baráthegyalja u. 142. és 146.
Balassi B. u. 14.
Bellervölgy u. 12.
Benedek E. u.1.
Csabavezér u. 77.
Csehov u. 2-4.
Csokonai u. 48.
Előhegy u. 18. és 22.
Görömbölyi u. 48.
Igazság u. 14.
Iglói u. (kempingtől lefelé)
Irinyi J. u.21.
Középszer u. 50.
Mikes Kelemen u. 4.
Nyár u. 18.
Negyvennyolcas u. 3-5.
Pillangó u. 12.
Rácz György u. 6.
Rigó u. 4.
Selyemrét u. 2
Soltész N. K. u. 28.
Tass u.19.
Tisza u. - Balaton u. kereszteződés
Tokaji F. u. – körforgalom
Tóth P. u. 26.
Tópart u.18.
Ungvári u. 10.
Üteg u. - Baross u. kereszteződés
Vasöntő u. 5.

Horoszkóp

Kos
Tedd ma félre az aggodalmakat, hiszen olyan sok lehetőség rejlik ebben a napban. Próbáld ezeket kiélvezni, örülj a társaságnak, amit kapsz, és ne rágódj belülről semmi miatt, hiszen most más a fontos.

Bika
Készen állsz arra, hogy megmutasd valakinek, őszinték az érzéseid, de ehhez arra is szükség van, hogy ő is nyitott legyen a dologra. Ne akarj ráerőltetni semmit, legyetek türelmesek egymással.

Ikrek
Most van itt az ideje annak, hogy egy kicsit a magánéleteddel foglalkozz, mert hétközben erre nem sok időd jutott. Ha most is elvágod magadtól ezt a lehetőséget, nehéz lesz jobb alkalmat találni.

Rák
Valaki meg akar győzni arról, hogy rossz úton jársz, hibás döntéseket hozol, te azonban most mindennél biztosabb vagy magadban. Ne hagyd, hogy bárki megtörje ezt az önbizalmat, mert messzire vihet.

Oroszlán
Valaki a bizalmába avat, aminek örülsz, ugyanakkor úgy is érzed, hogy nagy terhet ró rád ez a dolog. Semmiképpen sem szabad engedned, hogy ez közétek álljon, inkább megerősíteni kell a kapcsolatotokat.

Szűz
Csak egy kicsit kell még kitartanod, és cserébe olyan dolgokat valósíthatsz meg, amikre már nagyon régóta vágytál. Ha elfogy az erőd, tudod, hogy ki az, akihez fordulhatsz egy kis tartalék lendületért.

Mérleg
Nem biztos, hogy minden összejön, vagy a terveid szerint alakul, de így is van mire büszkének lenned. Figyelj a sikereidre, ezek elég önbizalmat adnak ahhoz, hogy más kihívásokkal is boldogulj.

Skorpió
Meg kell tanulnod örülni a mások sikerének, és elfogadni, hogy nem mindig te vagy a középpontban. Ez nem egy egyszerű szerep, de nagyfokú érettségre vall, ha ebben is képes vagy megállni.

Nyilas
Valaki meg akar győzni az igazáról, de neked már van kialakult véleményed. Azért hallgasd meg őt is, mert lehet, hogy tanulhatsz abból, ahogy a dolgokat látja, még ha nem is feltétlenül értesz egyet vele.

Bak
Elvárod, hogy mások tiszteletben tartsák a véleményedet, de ehhez az kell, hogy te is elfogadd az övékét. Nem kell, hogy mindenben egyetértsetek, de az fontos, hogy tudjatok együttműködni.

Vízöntő
Elcsúszhatsz a számításaiddal, és mások sem úgy viszonyulnak mindenhez, ahogyan azt szeretted volna. Ne aggódj, ez még nem jelenti azt, hogy le kellene mondanod a terveidről, találsz kiskapukat.

Halak
Te is látod, ha valami nem működik, de annak már nem örülsz, ha valaki ki is mutatja ezt. Szeretnéd, ha csendben, a magad tempójában oldhatnád meg a dolgokat, és nem kellene mások véleménye miatt is aggódnod.

Forrás: bien.hu

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!