Ugrás a tartalomra

Minap – Indító (2024.03.29.) – Időjárás, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. március 29. péntek 07:44
Nagypénteken több órás napsütésre számíthatunk. A húsvét nyáriasan meleg időben telik majd, de hétfő, kedd környékén újabb markáns hidegfront érkezhet.

Időjárás

Az átmenetileg megnövekvő gomoly- és fátyolfelhőzet mellett több órára kisüt a nap. Csapadék nem valószínű. A délnyugati, déli szelet élénk, helyenként erős, főként az Északnyugat-Dunántúlon viharos lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 25 fok között várható. Késő estére általában 12 és 17 fok közé hűl le a levegő – írja a Hungaromet. 

Levegőminőség

Úgy tűnik elfújta a csütörtöki viharos szél a szennyeződéseket, az éjszakai eső pedig elverte a port, ugyanis nagypéntek reggelére igazán tiszta levegőre ébredhetett Miskolc. A pmmonitoring.hu adatai szerint a város egész területén jó a levegő minősége. 

Útinform

A Miskolci Városgazda közlekedési információ szerint félpályás terelésre lehet számítani a következő utcákban:

Áfonyás utca
Balaton u.- Tarna u. kereszteződés
Bartók Béla u. 39.
Bencések útja 79.
Bodrogi Zsigmond u. 9.
Cseresznyés u. 14.
Előhegy u. 20.
Csokonai u. 98.
Előhegy u.72.
Erdő sor 12.
Erdő sor 19.
Hajós Alfréd u. 16.
Koppány utca eleje
Kőműves u. 31.
Papszer Utca – Mindszent tér 4 előtt.
Pillangó u. 12.
Szarkahegy u. 58.
Somlay Artúr u. 32.

Horoszkóp

Kos

Valaki nem a valódi arcát mutatja neked, te pedig olyannyira szeretnél hinni neki, hogy a gyanús jelek ellenére is megbízol abban, amit mond. Légy óvatos, mert sosem tudhatod biztosan, hogy honnan várhatod a csalódást, és ki az, aki tényleg melletted áll.

Bika

Családi körben telik a nap, és jól esik a kikapcsolódás most, főleg, hogy dolgos napok vannak mögötted. Egy kellemes beszélgetés segíthet megérteni egy olyan lelki problémádat, ami egészen mélyen, a múltadban gyökerezik, ha pedig rájössz az okokra, a feldolgozás is sokkal könnyebben megy majd.

Ikrek

Egy fontos hívást vagy üzenetet vársz, de úgy tűnik, mintha megállt volna az idő, és a várt információ csak nem akar megérkezni. Próbáld hasznossá tenni magadat, úgy az idő is gyorsabban telik, és a csillagok is kedveznek most ahhoz, hogy belefogj valami nagyobb otthoni feladatba, például egy tavaszi nagytakarításba.

Rák

Nem szeretsz a középpontban lenni, de egy közelgő esemény miatt most mégis mindenki rád kíváncsi a leginkább. Ne legyél szégyellős, hiszen ezek az emberek jó indulattal közelednek hozzád, és azért akarnak veled lenni, mert fontos vagy számukra, és azt akarják, hogy az életük része légy.

Oroszlán

Néha nehéz elhallgatni azt, ha fáj valami, de még ne add ki a szívedet, mert talán olyannak mondanád el a gondjaidat, aki visszaélne velük. Hamarosan jön valaki, akivel őszinte lehetsz, és aki megérti, miért fáj a szíved. Addig is kezdj el a megoldáson gondolkodni, mert az életedet ő sem tudja majd helyre tenni helyetted.

Szűz

Egy közeli családtagod kéri a segítségedet, és mint mindig, te most sem tudsz nemet mondani. Segíts neki kitalálni, mi jelenthet megoldást a helyzetére, de ne végezd el helyette a feladatot. Azzal, ha segítesz neki felelősséget tanulni, többet teszel érte, mintha egész életében oltalmaznád a bajtól.

Mérleg

Ugyan kikapcsolódást, szórakozást terveztél a hétvégére, egy olyan program, amit csak hobbinak, barátokkal töltött időnek tekintettél, váratlan ajánlattá fordulhat át, ami a karrieredet is érinti. Gondold meg kétszer is, mit válaszolsz: a pénz jól jön, de az ezzel járó felelősség kötelességgé változtathatja azt, ami eddig csak móka volt.

Skorpió

Kissé feszült vagy mostanában, ezért különösen jól esik, hogy a mai napot valaki olyannal töltheted, akinek a társaságában jól érzed magadat, megnyugszol és úgy érzed, őszintén beszélhetsz az érzéseidről. Töltekezz fel érzelmileg, hogy a nehezebb helyzetekben is meríthess ebből az élményből.

Nyilas

Úgy érzed, mintha egy érzelmi hullámvasúton ülnél, és soha nem tudhatod, hol lesz a következő kanyar vagy bukkanó. Ha van valami, amibe megkapaszkodhatsz, az segít átvészelni a mai nap mélypontjait, de egy másik ember helyett inkább egy saját sikeredben keress fogódzót.

Bak

Régóta hallgatod el egy érzelmedet, mert nem szeretnél ezzel gondot okozni másoknak, de ma nem bírod tovább, és kiszakad belőled az igazság. Ha a megfelelő emberhez fordulsz a gondjaiddal, akkor megértésre találsz majd, és végre valaki segít, hogy ne csak a környezetedet tartsd egyben, a saját lelkedre is figyelj.

Vízöntő

Izgalmas programokat tartogat a mai nap, úgy tűnik, a baráti kiruccanásra és a romantikus együttlétre egyaránt jut majd lehetőség, és ha ügyes vagy, akkor a kettő nem is fogja kizárni egymást, mindenre jut időd és energiád, amit csak szeretnél.

Halak

Alig vártad a mai napot egy különleges esemény miatt, de az utolsó pillanatban úgy tűnhet, mintha minden terved kútba esne. Ne ess kétségbe, ha megőrzöd a hidegvéredet, és képes vagy alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez, akkor nem lesz gond. Ha nem is ugyanabban a formában, ahogyan hitted, de azért ugyanúgy élvezheted az eseményeket.

Forrás: bien.hu


(Borítókép fotó: Osztie Tibor)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!