Ugrás a tartalomra

Egy perc Miskolc

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. december 07. csütörtök 23:15
Az elmúlt 24 óra legfontosabb helyi hírei.

Veres Pált támogatja a Momentum

A Momentum is támogatja Veres Pál polgármester újraindulását a jövő évi önkormányzati választáson. A felek mindezt csütörtökön jelentették be. Gelencsér Ferenc, a Momentum elnöke a Veres Pálnál történt látogatáson kiemelte, a jelenlegi polgármester és csapata bebizonyította, hogy Miskolcot lehet jól vezetni. Hozzátette, a városnak sikeres gazdaságpolitikája, ifjúságpolitikája és zöldpolitikája van.

Egyetemi nyílt nap

Nyílt napot tartottak a Miskolci Egyetemen azzal a céllal, hogy minél több leendő hallgatót szólítsanak meg. A pályaválasztás előtt álló fiatalok nyolc kar 300 képzésével ismerkedhetnek meg még pénteken is. Mindkét napon látványos kísérletek és érdekes előadások várják a diákokat. 

MIHŐ évértékelő

Az energiaválság ellenére eredményes évet zár a MIHŐ Kórózs András ügyvezető szerint. A távhőszolgáltató évzáróján elhangzott, hogy 2023-ban a cégnek több beruházása is volt. Az Avason folyamatban van egy pótvíztározó építése és már a jövőre vonatkozó előkészített beruházások is léteznek. A rendezvényen a dolgozók munkáját is elismerték.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!