Ugrás a tartalomra

Olcsóbban suhanhatnak e-rollerrel, akik appban vesznek MVK-bérletet

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. január 04. csütörtök 11:41
Mobilapplikációban vásárolt bérlettel 30 napig díjmentes a TIER rollerek feloldása.

Mobilapplikációban vásárolt bérlettel 30 napig díjmentes a TIER rollerek feloldása. A kedvezmény bárki számára elérhető, aki mobiljegy applikációban (Mobiljegy, Simple, Voxpay stb.) 2024. január 1. és december 30. között kombinált tanuló, vagy általános (teljes árú), illetve kisgyermekes havi vagy hóközi bérletet vásárol. A kupon az alábbiakban felsorolt bérletekhez jár, és igénybevételével a TIER rollerek használatakor feloldási díj nélkül kezdhetik utazásukat az arra jogosultak - írja közleményben a városháza.

A jelzett időszakban a mobiljegy applikációban megvásárolt bérlet beszerzése után ITT lehet regisztrálni. A vásárlást követő napon 7 órától a bérlet tranzakcióazonosítójának megadásával. Az azonosító az applikáció „Jegyeim” menüpontban található, és a bérlet jobb felső sarkában látható „Részletek” gombra koppintva jelenik meg. Regisztrálni 2024. december 31-ig lehet. Sikeres regisztrációt követően az oldalon megjelenik a TIER kuponkód. Ezután a letöltött TIER applikációban beváltható a kuponkód, majd egy e-rollerrel elkezdhető az utazás. A beváltásától számítva 30 napig feloldási díj nélkül használhatók az e-rollerek. Fontos, hogy a járművek használati perceit az applikációban kiszámlázzák.

A promócióban a mobiljegy applikációkban megvásárolt alábbi bérletekkel lehet részt venni:

- tanuló kombinált hóközi bérlet,

- tanuló kombinált havi bérlet,

- a teljesárú kombinált hóközi bérlet

- teljesárú kombinált havi bérlet

- kisgyermekes havi bérlet

- kisgyermekes hóközi bérlet

A TIER szolgáltatását kizárólag a 18. életévüket betöltött személyek vehetik igénybe. A bérletekhez tartozó tranzakcióazonosítót 2024.december 31-ig lehet érvényesíteni, ez az utolsó kedvezményes nap.

További hírek

Olvasnivaló