Ugrás a tartalomra

Minap-indító (2023.06.16.) – időjárás, orvosmeteorológia, levegőminőség, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. június 16. vasárnap 08:12
Zápor, zivatar csak néhány helyen alakulhat ki, és lehűlés sem várható. A jövő héten meleg, már-már forró levegő érkezik, egyre nagyobb területen számíthatunk hőségre.
Fotó: Osztie Tibor

Időjárás

A HungaroMet Zrt. előrejelzése szerint délelőtt átmenetileg csökken a felhőzet, ezt követően az északkeleti megyékben erőteljessé válhat a gomolyfelhő-képződés, míg nyugaton, délnyugaton többnyire kevés fátyol- és gomolyfelhő zavarhatja a napsütést. Eleinte az északi, majd a déli óráktól már az északkeleti megyékben fordulhat elő zápor, zivatar, de a nyugati határszélre is besodródhat egy-egy csapadéktömb. A szél egyre nagyobb területen nyugatira, északnyugatira fordul, és megélénkül. Zivatar környezetében erős lökések lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 30 fok között alakul. Késő estére 17 és 23 fok közé csökken a hőmérséklet.

Orvosmeteorológia

Nincs fronthatás – olvasható a HungaroMet Zrt. honlapján.

Levegőminőség

Miskolc teljes területén jó a levegő minősége a pmmonitoring.hu mérőműszerei által mért adatok szerint. 

Horoszkóp

Kos

Meglepő kalandok, izgalmas fordulatok várhatnak ma rád a szerelem terén, amikről talán nem is hitted volna, hogy veled még megtörténhetnek. Lehet, hogy lesz köztük olyan is, ami nincs teljesen a kedvedre, de összességében jó érzéssel zárod majd a napot.

Bika

Valaki úgy tűnik, mindent megtesz azért, hogy kihozzon a sodrodból, de te átlátsz a szitán, tudod, hogy direkt hergel, és ez segít megőrizni a nyugalmadat. Ez viszont a rosszakaródat fogja nagyon is felbosszantani, így végül majd a saját csapdájába sétál bele.

Ikrek

Jól érzed magad, olyan emberek között vagy, akiket szeretsz, és a dolgok is jól alakulnak. Szeretnéd, ha ez az állapot olyan sokáig fennmaradhatna, ameddig csak lehet, de tudod, hogy egyszer minden jónak vége szakad. Élvezd ki a helyzet minden pillanatát.

Rák

Nehezen mondasz nemet, amikor valaki szívességet kér tőled, és lehet, hogy most valami olyasmit is elvállalsz, amiről már előre tudod, hogy később nagy terhet fog okozni. Ha úgy érzed, ez megéri azt, hogy lenyűgözz valakit, akkor vállald el a feladatot, egyébként udvariasan nemet is mondhatsz.

Oroszlán

Nehezen találod a ritmust, fáradt vagy, de ha munka helyett pihensz, nem tudsz majd pihenni, amikor pedig annak lenne az ideje. A legjobb, ha erőt veszel magadon, és valahogy átvészeled ezt a napot, így sikerül majd visszatérni a megszokott kerékvágásba.

Szűz

Úgy érzed, végre sikerül úrrá lenned a káoszon, minden a helyére kerül, te pedig kicsit nyugodtabban tekintesz a jövőbe. Noha tudod, hogy még mindig sok feladat vár rád, a nap végén ezekkel kapcsolatban is sokkal optimistább leszel, mint korábban voltál.

Mérleg

Kissé feszült lehetsz egy közelgő kihívás miatt, de idegeskedés helyett jobban teszed, ha készülsz egy kicsit a feladatra. Ne feledd, hogy az önbizalom ebben az esetben is kulcskérdés, ha te sem hiszed el, hogy boldogulsz, akkor más sem fog bizalmat szavazni neked.

Skorpió

Érdemes ma egy kicsit szigorúnak lenni önmagadhoz, amikor a pénzügyeidről van szó, mert ez az egyetlen módja annak, hogy gátat szabj a meggondolatlan költekezésnek, és visszafordíts egy rossz irányba tartó folyamatot. Ha a holtpontot átlendülsz, már minden könnyebb lesz.

Nyilas

Egy új helyzetbe csöppenve egy egészen más oldaláról ismerhetsz meg egy hozzád közel álló embert, és nem biztos, hogy ez a személyiség is a kedvedre való. Ne ítélj elhamarkodottan, hagyj időt magatoknak, hogy megszokjátok a dolgokat, de azért jegyezd meg, amit tapasztaltál.

Bak

Bizalmas titkot osztasz meg valakivel, és emiatt később kicsit kiszolgáltatva érezheted magadat, a terhet azonban egyedül már nem tudtad tovább cipelni. Ne aggódj, ha megfelelő embert választottál arra, hogy kiöntsd a szívedet, akkor a titkaid is biztonságban lesznek.

Vízöntő

Kitartóan dolgozol egy fontos ügyért, mostanra azonban kicsit elfáradtál, és biztatást, bátorítást várnál, ezt azonban a környezeted most nem tudja megadni neked. Ne feledd, hogy végső soron nem értük, hanem magadért teszed mindezt, ezért erőt is önmagadból kell merítened.

Halak

Újra felfedezel valamit, ami régen sok örömet okozott neked. Legyen az egy régi barátság, egy ezer éve nem hallgatott dal vagy nem olvasott vers, az újbóli egymásra találás számtalan régi emléket ébreszt fel, ugyanakkor egészen új érzéseket és tapasztalatokat is rejt majd.

Forrás: bien.hu

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!